Καλάθι Αγορών (0)


Όροι Χρήσης


Σκοπός της εταιρίας «WHEELCITY» και της συγκεκριμένης ιστοσελίδας είναι να απολαύσετε και να χρησιμοποιήσετε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες αλλά και τα προιόντα που διαθέτουμε. Ολες οι πληροφορίες που υπάρχουν, παρέχονται πραγματικά καλόπιστα σε όλους σας και για τον λόγο αυτόν θα σας παρακαλέσουμε να διαβάσετε προσεκτικά, αφιερώνοντας λίγα λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας, τους όρους χρήσης, οι οποίοι θα διέπουν την οποιαδήποτε συνεργασία και επαφή με εσάς. Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν όλες εκείνες οι χρήσιμες πληροφορίες για την σωστή και απροβλημάτιστη χρήση της ιστοσελίδας, την αγορά προιόντων που σας ενδιαφέρουν, τις παροχές μας, τις χρεώσεις των προιόντων και τους τρόπους αποπληρωμής τους, την διαδικασία παραγγελίας και τους τρόπους αποστολής της, την ασφάλεια των συναλλαγών σας με εμάς και φυσικά την Πολιτική Διασφάλισης Προσωπικών Δεδομένων.Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συμφωνεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης οι οποίοι ακολουθούν, χωρίς καμμία εξαίρεση. Εάν ,αφού διαβάσετε και αν είναι εφικτό τυπώσετε τους όρους χρήσης, δεν συμφωνείτε τότε οφείλετε να απόσχετε από την χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και από κάθε συναλλαγή μέσω αυτού.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΓΟΡΩΝ “WHEELCITY”

Η εταιρεία WHEEL – CITY (ΓΟΥΙΛ ΣΙΤΙ) συστάθηκε το 1992, με σκοπό να προσφέρει υψηλού επιπέδου προϊόντα και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών και της ασφάλειας του σύγχρονου μοτοσυκλετιστή. Μέσα από το site της WHEEL-CITY λειτουργεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προιόντων με αποκλειστικούς αποδέκτες όλους τους ιδιοκτήτες μηχανών μεγάλου και μικρού κυβισμού και ανήκει στην εταιρία με τα κάτωθι στοιχεία:

 

Δ. ΛΥΓΝΟΣ και ΣΙΑ Ε.Ε.
ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
ΚΑΡΠΟΥ 24
ΑΘΗΝΑ 11631
ΤΗΛ: (0030) 2109018066
ΦΑΞ: (0030) 210 9021720
Email: info@wheelcity.gr 
Η εταιρία μας δεσμεύεται για την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρέχει μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, για την ταυτότητά της καθώς επίσης και των παρεχόμενων συναλλαγών δια μέσου αυτού.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η εταιρία Wheelcity και το ηλεκτρονικό της κατάστημα χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128-bit για ασφαλείς on line εμπορικές συναλλαγές. Το πρωτόκολλο SSL είναι το παγκόσμιο δεδομένο διασφάλισης στο διαδίκτυο και πιστοποιεί τα websites στους WEBusers για την κρυπτογράφηση στοιχείων ανάμεσα σε αυτούς και τους servers. Ετσι όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται κατά την έξοδό τους από τον χρήστη και αποκρυπτογραφούνται στον τελικό προορισμό server οπότε είναι πάρα πολύ απίθανο να φανούν ή να αλλαχθούν κατά την μεταφορά. Ετσι κρυπτογραφούνται όλα τα προσωπικά σας στοιχεία, πλήν των στοιχείων της ή των καρτών σας όπως θα διαβάσετε παρακάτω. Ολες οι πληροφορίες που αφορούν προσωπικά σας στοιχεία, μέσω του εν λόγω πρωτοκόλλου SSL , προστατεύονται και αυτόματα ελέγχονται για τυχόν αλλαγές κατά την μεταφορά.

Η εταιρία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και τα προιόντα που παρέχει μέσω της ιστοσελίδας είναι ορθά και πλήρη. Επίσης καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου ο δικτυακός τόπος να είναι ασφαλής για τους χρήστες αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οποιοδήποτε πρόγραμμα ή πληροφορία σε αυτόν είναι ελεύθερα από επιβλαβείς κώδικες και ιούς ή άλλα στοιχεία με καταστροφικές δυνατότητες για το σύστημα του υπολογιστή του χρήστη ή του επισκέπτη. Επίσης δεν φέρει καμμία ευθύνη για το περιεχόμενο websites τρίτων που συνδέονται μέσω links.Είναι αποκλειστική ευθύνη του κάθε χρήστη, η χρήση κατάλληλου λογισμικού κατά των ιών και των «κατασκοπικών» προγραμμάτων και να διασφαλίζει τις πληροφορίες και το σύστημά του.


Η εταιρία σας ενημερώνει ότι κανένα στοιχείο της πιστωτικής ή άλλης μορφής κάρτας χρεώσεων σας, δεν καταχωρείται ή γίνεται γνωστό σε αυτήν αφού η όλη διαδικασία γίνεται σε περιβάλλον δικτύου τράπεζας. Επίσης οφείλει να ενημερώσει τους χρήστες-πελάτες να αποφεύγουν την γνωστοποίηση των προσωπικών τους στοιχείων ή μέρους αυτών δια μέσου της δυνατότητας που παρέχει το site για σχολιασμό και κριτικής προιόντων, και εντυπώσεων.


Εφόσον ο χρήστης επιθυμεί την εγγραφή του στο ηλεκτρονικό κατάστημα για να μπορεί να κάνει χρήση των λειτουργιών-παροχών και την ενημέρωσή του σχετικά με τα προιόντα καθώς επίσης και την αγορά προιόντων μέσω αυτού, οφείλει να δώσει τα πραγματικά του στοιχεία, συμπληρώνοντας τα κατάλληλα πεδία που του ζητούνται. Τα στοιχεία αυτά δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους και καταχωρούνται στον δικτυακό χώρο αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικών, βελτίωσης, ενημέρωσης κ.λ.π. Η εταιρία δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την έγκρισή σας, χρήση των στοιχείων αυτών, δημοσιοποίηση, πώληση ή ανταλλαγή τους. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι περιπτώσεις τις οποίες προβλέπει ο ΝΟΜΟΣ και βέβαια μόνο στις αντίστοιχες αρμόδιες ΑΡΧΕΣ.

Η εταιρία σας παρέχει το δικαίωμα, ακύρωσης-διαγραφής των αρχείων των προσωπικών σας στοιχείων σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή το επιθυμήσετε, αφού φυσικά συμπληρώσετε την κατάλληλα φόρμα.


Ολες οι συναλλαγές που πραγματοποιεί ο επισκέπτης-χρήστης-πελάτης διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαικό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από τον Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτή (Νόμος 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. 


Η διαχείριση και η προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη-χρήστη του δικτυακού τόπου της εταιρίας μας, διέπεται από όρους και σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου (Νόμος 2472/1997 όπως αυτός σήμερα ισχύει, Πάγια Διαταγή 207/1998, 79/2000 και Αρθρο 8 του Νόμου 1819/2000) όσο και του Ευρωπαικού Δικαίου (Οδηγία 95/46/ΕΚ και Οδηγία 97/66/ΕΚ).

Η εταιρία απαγορεύει ρητά και κατηγορηματικά την οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος της ή προσπάθειες παραπλάνησης του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

 


Η εταιρία θα απαγορεύει την χρήση της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος, σε χρήστες που με τις ενέργειες-απόψεις τους παραβιάζουν τα δικαιώματα της ίδιας ή άλλων, παρενοχλούν ή προκαλούν δυσφορία σε οποιοδήποτε πρόσωπο, διαβιβάζουν άσεμνο ή προσβλητικό περιεχόμενο ή με οποιονδήποτε τρόπο παρενοχλούν την κανονική ροή εντός της ιστοσελίδας.


Σε καμία περίπτωση η εταιρία δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημιά θετική ή αρνητική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντων κερδών κ.λ.π. που τυχόν θα υποστεί ο επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος ,από αιτίες που έχουν σχέση με την λειτουργία ή μη και την χρήση του διαδικτυακού τόπου ή και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή και προιόντων ή και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προιόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.


Η εταιρία δεν ευθύνεται για ζημίες έναντι των πελατών-χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματός της οι οποίες προκύψουν από την μη εκτέλεση της παραγγελίας τους και επίσης επιφυλάσσεται για τυχόν καθυστερήσεις στον χρόνο παράδοσης οι οποίες θα προκύψουν από περιπτώσεις ανωτέρας βίας (καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λ.π.). Η διαθεσιμότητα ή μη των προιόντων είναι μέρος της ενημέρωσης που έχει ο χρήστης μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος .


Η εταιρία δεν έχει καμία ευθύνη για πληροφορίες, που παρέχει και που αφορούν προιόντα, προερχόμενες από τρίτους και έτσι δεν μπορεί να δώσει καμία εγγύηση για την ακρίβεια των εν λόγω πληροφοριών ή για λάθη και τυχόν αστοχίες που προκύψουν.


Οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα μπορεί να περιέχουν κάποια τυπογραφικά λάθη ή τεχνικές ελλείψεις και για τον λόγο αυτό η εταιρία μπορεί να κάνει αλλαγές ή ενημερώσεις στοιχείων και βελτιώσεις στο website χωρίς προειδοποίηση και οποιαδήποτε χρονική στιγμή.


Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη στο γεγονός ότι κάποια προιόντα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα δεν έχουν τις πραγματικές τους διαστάσεις και για τον λόγο αυτό προσπαθείστε να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας στις επιμέρους λεπτομέρειες των προιόντων που σας ενδιαφέρουν. Για οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία που πιθανόν θελήσετε , καλύτερα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την εταιρία ή να αποστείλετε λεπτομερές email προκειμένου να αποφευχθούν παρανοήσεις και λάθη.


Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για την λανθασμένη συμπλήρωση των στοιχείων από τον χρήστη-πελάτη η οποία μπορεί να επιφέρει αστοχία στην έγκαιρη αποστολή-παραλαβή των προιόντων .Επίσης δεν φέρει ευθύνη αν έχουν υποστεί την οποιαδήποτε μεταβολή τα στοιχεία του χρήστη-πελάτη και δεν έχει γίνει η κατάλληλη ενημέρωση.


Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για την χρήση των λειτουργιών-υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, από ανήλικους χωρίς την σύμφωνη γνώμη-γνώση των γονέων τους και την χρησιμοποίηση από αυτούς των προσωπικών στοιχείων των γονέων τους.

 


Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για την καθυστέρηση και γενικότερα την ανεπιτυχή έκβαση της παραγγελίας του χρήστη-πελάτη, η οποία μπορεί να οφείλεται σε ανεπαρκή κεφάλαια της ή των πιστωτικών-χρεωστικών καρτών του.

Η σύμβαση της εταιρίας μας με εσάς διέπεται από τις Διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου,τις οδηγίες και τους Κανονισμούς του Ευρωπαικού Δικαίου και ερμηνεύεται με βάση τους κανόνες καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και του οικονομικού και κοινωνικού σκοπού του δικαιώματος. Για οποιασδήποτε τυχόν εξ αφορμής διαφορά ,αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ-ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 

 
Η διαδικασία επιλογής-αγοράς του ή των προιόντων είναι απλή και γρήγορη. Επιλέξτε το ή τα προιόντα που επιθυμείτε ενεργοποιώντας το «Προσθήκη στο Καλάθι». Αφού τελειώσετε με τις επιλογές σας, επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που θέλετε και συμπληρώστε όλα τα αναγκαία πεδία στην φόρμα παραγγελίας.

 
Οι τρόποι πληρωμής είναι :


i..Με την χρέωση της πιστωτικής κάρτας VISA - MASTERCARD 

ii..Με Αντικαταβολή

 iii..Με κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό


Εάν επιθυμείτε απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο θα πρέπει να καταχωρήσετε την ανάλογη επιλογή. Στην περίπτωση τιμολογίου σε εταιρίες ή ελεύθερους επαγγελματίες θα πρέπει να δωθούν τα στοιχεία της εταιρίας, επάγγελμα Α.Φ.Μ  και αρμόδια Δ.Ο.Υ.


Τα προιόντα θα αποστέλλονται με ταχυμεταφορική εταιρία τα έξοδα της οποίας επιβαρύνουν τον παραλήπτη και τα οποία είναι: 

Για όλη την χερσαία Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου Πελάγους 8 ευρώ ανά τεμάχιο ελαστικού όπως επίσης και για σετ γρανάζια-αλυσίδα αλλά και για σετ σωληνώσεων φρένων υψηλής, και για την υπόλοιπη Ελλάδα (Κυκλάδες-Δωδεκάνησα- Νησιά Βορειανατολικού Αιγαίου και Κρήτη) 9,5 ευρώ.


Για αποστολές στο εξωτερικό, υπολογίζονται τα έξοδα κατά περίπτωση ανάλογα την ζώνη στην οποία ανήκει η χώρα στην οποία θα γίνει η παράδοση. Η ενημέρωση σας σχετικά με τέτοιες αποστολές μπορεί να γίνει μέσω email.

 Υπάρχει δυνατότητα αποστολής των εμπορευμάτων με ΚΤΕΛ ή με μεταφορική εταιρία της επιλογής σας. Στις περιπτώσεις αυτές η πληρωμή θα πρέπει να έχει γίνει σε κάποια απο τις συνεργαζόμενες , με την εταιριά μας, τράπεζες και η παραγγελία θα πρέπει να έχει γίνει τηλεφωνικά ή μέσω email ή φαξ. Το κόστος της συγκεκριμένης αποστολής ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ ανά δέμα. Η παραλαβή των δεμάτων θα γίνεται από εσάς στα κατά τόπους παραρτήματα των μεταφορικών εταιριών. Ο χρόνος μεταφοράς, συνήθως δεν ξεπερνάει τις 1 με 2 εργάσιμες ημέρες.


Αν για λόγους ανωτέρας βίας (καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λ.π .) δεν είναι δυνατή ή αποστολή των προιόντων, μέσα στον καθορισμένο χρόνο θα σας ενημερώσουμε μέσω email ή τηλεφώνου, προκειμένου να μας δηλώσετε, υπό αυτές τις συνθήκες, πως επιθυμείτε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.


Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ,μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε, είναι 24 ώρες για τις περιοχές εντός Αττικής και από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας από εμάς και 48 ώρες για όλες τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας.

 

Μέσα στις δυνατότητές σας είναι και η έγκαιρη ακύρωση της παραγγελίας σας. Μπορείτε να συμπληρώσετε την κατάλληλη φόρμα επικοινωνίας, συμπληρώνοτας με λεπτομέρεια και σωστά όλα τα πεδία και αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας που σας έχει γνωστοποιηθεί. 


ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ- ΤΙΜΕΣ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ


Σε όλα τα προιόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος προσφέρεται η εγγύηση του κατασκευαστή. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες που αφορούν εγγύηση ,κατασκευαστή και προιόν , θα ήταν πρέπον να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία μας ή επικοινωνία μέσω email πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά.


Στις τιμές που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. 23 %. Οι τιμές είναι ανταγωνιστικές των τιμών αγοράς, αφορούν προιόντα που υπάρχουν διαθέσιμα στην ιστοσελίδα και η αναπροσαρμογή αυτών μπορεί να γίνει από την εταιρία μας χωρίς ειδοποίηση. Για περιοχές της χώρας με μειωμένο Φ.Π.Α. 16%, μπορεί να ισχύσει η εφαρμογή του μόνο στην περίπτωση τιμολογίου αγοράς. Τότε μόνο οι τιμές θα είναι χαμηλότερες από αυτές που αναγράφονται.


Οι τιμές που υπάρχουν στο αγγλικό ηλεκτρονικό κατάστημά μας, για πελάτες του εξωτερικού, ισχύουν επίσης μόνο για αγορές μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας μας και θα έχουν φυσικά τόπο αποστολής μόνο χώρες του εξωτερικού.


Εάν η τιμή του προιόντος μεταβληθεί στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επιβεβαίωση-επικύρωση της παραγγελίας, τότε το ή τα προιόντα θα τιμολογηθούν με τις τρέχουσες τιμές. Οι τιμές που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα ισχύουν μόνο για τις αγορές μέσω αυτού και όχι στο κατάστημα. Για την αγορά και τοποθέτηση στο κατάστημα της εταιρίας θα υπάρχει σχετική χρέωση που θα κειμένεται ανάλογα τον τύπο των ελαστικών και την μοτοσυκλέτα και η οποία χρέωση θα είναι 20 ευρώ ανά ζεύγος ελαστικών.


Μπορείτε να επιστρέψετε τα προιόντα για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς αυτός να μας γνωστοποιηθεί, εντός 10 ημερών από την ημέρα παραλαβής τους και υπό τις ακόλουθες προυποθέσεις:

 


Τα προιόντα να είναι στην κατάσταση που τα παραλάβατε. Κοινώς δεν θα πρέπει να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους όπου αυτή υπάρχει , να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να μην έχουν υποστεί βλάβη.


Να επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά έντυπα με τα οποία παρελήφθησαν.

 
Η επιστροφή των εμπορευμάτων θα πραγματοποιείται μέσω της εταιρίας μεταφορών με την οποία συνεργάζεται το κατάστημά μας.


Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων θα ολοκληρωθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 10 ημερών από την ημέρα επιστροφής του ή των προιόντων


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιβαρύνεται το κόστος επιστροφής στις εξής περιπτώσεις:


- Το ή τα προιόντα έχουν παραδοθεί με καθυστέρηση (εξαιρούνται οι περιπτώσεις ανωτέρας βίας)
- Το ή τα προιόντα έχουν παραδοθεί με βλάβη ή είναι ελαττωματικά
- Το ή τα προιόντα δεν έχουν τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.


Σε οποιανδήποτε άλλη περίπτωση, το κόστος επιβαρύνει εσάς.
Για λόγους καθαρά δικής σας ασφάλειας και για την αποφυγή ταλαιπωρίας, σας προτείνουμε να κάνετε προληπτικό έλεγχο κατά την παραλαβή του ή των δεμάτων για να διαπιστώσετε τυχόν ελαττώματα. Φυσικά δεν υποχρεούστε να κάνετε τον έλεγχο αυτόν και σε καμία περίπτωση δεν περιορίζει τα δικαιώματά σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ-NEWSLETTER


Η εταιρία μας , στο πλαίσιο της ενημέρωσης και πληροφόρησης των χρηστών-πελατών της έχει εντάξει τα ενημερωτικά μηνύματα (Newsletter) , τα οποία θα σας στέλνουμε μέσω email , μόνο αν το επιθυμείτε και με την εγγραφή σας στο αντίστοιχο χώρο της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Η διακοπή της λήψης των ενημερωτικών μηνυμάτων είναι πάντα στα πλαίσια των δικαιωμάτων και των δυνατοτήτων σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
Δωρεάν μεταφορικά
Για αγορές άνω των 100€
Τηλεφωνικες παραγγελίες
Στο 210 9018066 Καθημερινές 9:00 με 19:00